Antena 3 CNN Actualitate Fostul antrenor al Valeriei Borza, despre SINGURA TRISTEŢE a fostei campioane

Fostul antrenor al Valeriei Borza, despre SINGURA TRISTEŢE a fostei campioane

Fostul antrenor al Valeriei Borza, despre SINGURA TRISTEŢE a fostei campioane
18 Ian 2014   •   20:10

Fostul antrenor al Valeriei Borza, campioană naţională la tenis de masă, a declarat în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Dincolo de ştiri" că singura ei tristeţe a fost aceea că nu a fost convocată la lotul naţional de senioare, deşi rezultatele ei îi dădeau acest drept.

"Vali a dorit foarte mult să transmită acest mesaj persoanelor din staful tehnic de la momentul respectiv. Faptul că nu a fost în lotul naţional de senioare a fost singura ei tristeţe", a spus Florin Mureşan, antrenorul fostei campioane.

Dincolo de ştiri: VALERIA BORZA - Povestea unei mari campioane

Florin Mureşan a povestit la Antena 3 că a cunoscut-o pe Valeria Borza când avea opt ani, prin intermediul tatălui ei.

"Era o fetiţă plăpândă, dar avea o privire ageră. De la începutul perioadei de pregătire, duritatea antrenamentelor depăşea cu mult statura ei. La un moment dat nu ştiam dacă va rezista şi dacă vom reuşi. Dar răbdarea ei, ascultarea, capacitatea de a reacţiona la toate informaţiile tehnice, precum şi rapiditatea cu care se adapta la situaţiile dificile, plus viteza de execuţie i-au călăuzit paşii spre victorie", a spus Florin Mureşan la Antena 3.

Jucătoarea de tenis de masă Valeria Borza a murit în luna decembrie, în Franţa, la doar 29 de ani. Cauza decesului a fost o meningită bacteriană.

Valeria Borza a fost campioana naţională la junioare în 2000 şi în 2001, iar în 2005 a câştigat campionatul României la dublu mixt.

Citeşte şi:

Otilia Bădescu, la Dincolo de ştiri: Valeria Borza a făcut o artă din tenisul de masă


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close