Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea: Sinistraţii din Galaţi vor primi apă şi alimente. În momentul de faţă nu mai este niciun pericol pentru localnici

Gabriel Oprea: Sinistraţii din Galaţi vor primi apă şi alimente. În momentul de faţă nu mai este niciun pericol pentru localnici

Gabriel Oprea: Sinistraţii din Galaţi vor primi apă şi alimente. În momentul de faţă nu mai este niciun pericol pentru localnici
de S.T.    |    12 Sep 2013   •   22:43

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunţat, joi, la Galaţi, că persoanele evacuate din case în urma inundaţiilor vor primi alimente şi apă din rezervele de stat.

"În momentul de faţă nu mai este niciun pericol pentru localnici, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim vigilenţi(...). Sunt militari în fiecare localitate ca să ajute oamenii. Domnul preşedinte Bacalbaşa a făcut o şedinţă a Consiliului Judeţean. Au luat măsuri pentru a disponibiliza nişte fonduri locale, pentru ca primarii să aducă situaţia la normal", a spus Gabriel Oprea.

Potrivit acestuia, persoanele evacuate din case vor fi cazate temporar, până la aducerea locuinţelor modulare, în şcoli şi cămine culturale din localităţile afectate.

Ministrul Apelor: Au fost RUPERI DE NORI în Galaţi

Nouă oameni şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor produse în judeţul Galaţi.

Inundaţiile au afectat 700 de locuinţe, în unele apa atingând un metru înălţime, precum şi peste 500 de curţi şi grădini.

Fundaţia Mereu Aproape şi Antena 3 reiau, din solidaritate pentru sinistraţii din Galaţi, campania “Apa trece, România rămane”

Citeşte şi:

Apa a adus moarte în Galaţi. Sinteza Zilei, din mijlocul sinistraţilor

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".


×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close