Antena 3 CNN Actualitate Criminalul de la Onești, mesaj de pe patul de spital: ”Îmi iau un pistol și te împușc în cap!”

Criminalul de la Onești, mesaj de pe patul de spital: ”Îmi iau un pistol și te împușc în cap!”

Criminalul de la Oneşti a băgat spaima şi în cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Gheorghe Moroşan ar fi ameninţat o asistentă cu moartea după ce femeia i-a adus o cană cu apă, deşi el i-ar fi cerut un ceai.

Criminalul de la Onești, mesaj de pe patul de spital: ”Îmi iau un pistol și te împușc în cap!”
de Laura Dinu    |    18 Mar 2021   •   12:44

Surse judiciare au povestit, în exclusivitate pentru cancan.ro, că, la un moment dat, bărbatul i-ar fi cerut asistentei un ceai. În schimb, spun sursele citate, femeia i-a adus o cană cu apă. Înfuriat la culme, sângerosul pacient a amenințat-o pe femeie cu moartea. „Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie.

Îngrozită, femeia le-a povestit anchetorilor incidentul, mai ales că, până acum, Moroșan a demonstrat că trebuie luat în serios.

Gheorghe Moroșan a mărturisit că nu regretă nimic

Surse Antena 3 spun că Moroșan s-ar fi confesat unei asistente, căreia i-ar fi mărturisit că nu regretă omorurile, deoarece muncitorii pe care i-a ucis "erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna" pe apartamentamentul pe care cel acuzat l-a pierdut în urma executării silite.

Procurorii ar fi trebuit să îl audieze pe acuzat prin videoconferință însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece oamenii legii nu dispuneau de aparatura necesară.

Probatoriul acumulat în cadrul anchetei indică în mod clar premeditarea: în ziua tragediei, Gheorghe Moroșan a plecat de acasă cu cel mai mare cuțit pe care îl avea în locuință.

Avea asupra sa două spray-uri cu piper iar în drum s-a oprit să cumpere colierele de plastic cu care i-a imobilizat pe cei doi muncitori pe care avea să-i ucidă câteva ore mai târziu.

Anchetatorii o acuză pe soția lui Moroșan de complicitate iar judecătorii au plasat-o pe aceasta în arest preventiv.

Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Gheorghe Mureșan a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close