Antena 3 Actualitate Gheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti, a fost împuşcat de nouă ori şi operat de urgenţă la spital

Gheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti, a fost împuşcat de nouă ori şi operat de urgenţă la spital

de Alin Tarnovschi    |    02 Mar 2021   •   20:01
Gheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti, a fost împuşcat de nouă ori şi operat de urgenţă la spital

Gheorghe Moroşan, bărbatul din Oneşti care a sechestrat doi bărbaţi şi apoi i-a ucis după ce negocierile cu Poliţia au eşuat, a fost împuşcat de nouă ori în timpul intervenţiei luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

"Agresorul a ajuns extrem de agitat, însoţit de Poliţie. Prezenta multiple plăgi prin împuşcare. A fost evaluat în CPU (n.r. Compartimentul de Primiri Urgenţe), după care a fost preluat de echipa chirurgicală în vederea explorării şi monitorizării ulterioare.

S-a intervenit chirurgical, s-a efectuat o laparatomie, pacientul prezenta nouă orificii, nouă traiecte.

S-au extras acele, a fost împuşcat cu bile de cauciuc, s-au extras. După care, pacientul a fost internat pe Reanimare în vederea monitorizării.

În momentul de faţă este intubat, ventilat mecanic, este stabil hemodinamic. Colegii mei vor decide, în funcţie de evoluţia stării dumnealui, când va fi detubat", a declarat dr. Anamaria Bălcescu, directorul medical al Spitalului Oneşti.

Gheorghe Moroşan, împuşcat de nouă ori cu bile de cauciuc

Criminalul din Oneşti a fost împuşcat de nouă ori în timpul intervenţiei în forţă a luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, după ce i-a înjunghiat şi ucis pe cei doi bărbaţi pe care i-a ţinut sechestraţi în apartamentul din Oneşti.

Moroşan a ajuns în stare gravă la spital, seara trecută, fiind operat de urgenţă.

Cele două victime ale criminalului, Silviu Iştoan (38 de ani) şi Dan Pătatu (55 de ani) au suferit mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Între timp, anchetatorii au reţinut-o pe soţia lui Gheorghe Moroşan, aceasta fiind acuzată de complicitate. În această seară, o instanţă de judecată a decis arestarea preventivă a femeii pentru următoarele 30 de zile.

În geanta ei, poliţiştii au descoperit mai multe coliere din plastic, la fel ca cele folosite de Gheorghe Moroşan pentru a-i lega pe cei doi muncitori.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close