Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Moroşan va fi mutat în arest. Starea de sănătate îi permite transferul la centrul de detenţie

Gheorghe Moroşan va fi mutat în arest. Starea de sănătate îi permite transferul la centrul de detenţie

Gheorghe Moroşan va fi mutat în arest, în cursul zilei de luni. Criminalul din Oneşti îi aşteaptă pe anchetatori să îl mute la centrul de detenţie.

Gheorghe Moroşan va fi mutat în arest. Starea de sănătate îi permite transferul la centrul de detenţie
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   12:09

Starea de sănătate îi permite transferul, iar doctorii care s-au ocupat de el şi-au dat acordul privind mutarea. Pentru moment, criminalul din Oneşti se simte bine, e cooperant, mănâncă şi nu mai acuză dureri. El va fi transferat lângă soţia sa, dar evident, într-o altă celulă.

Reamintim că Gheorghe Moroşan este autorul teribilei crime din Oneşti. Bărbatul a ucis cu sânge rece doi electricieni, pe balconul apartamentului său, după ce iniţial i-a ţinut ostatici timp de mai multe ore. 

În momentul de faţă este deschis un dosar de cercetare penală pentru omor calificat în ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Moroşan. Acesta a fost internat în la spitalul din Bacău, iar astăzi îi aşteaptă pe anchetatori, pentru a fi transferat la centrul de detenţie.

Soţia i-a fost complice la cele două omoruri. A făcut o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Gheorghe Moroşan, comportament îngrozitor pe patul de spital

Criminalul din Oneşti i-ar fi speriat pe medicii şi asistentele care l-au îngrijit la Spitalul Judeţean Bacău. Gheorghe Moroşan ar fi ameninţat o asistentă cu moartea după ce femeia i-a adus o cană cu apă, deşi el i-ar fi cerut un ceai.

Surse judiciare au povestit, în exclusivitate pentru cancan.ro, că, la un moment dat, bărbatul i-ar fi cerut asistentei un ceai. În schimb, spun sursele citate, femeia i-a adus o cană cu apă. Înfuriat la culme, sângerosul pacient a amenințat-o pe femeie cu moartea. „Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie.

Îngrozită, femeia le-a povestit anchetorilor incidentul, mai ales că, până acum, Moroșan a demonstrat că trebuie luat în serios.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close