Antena 3 CNN Actualitate Ipoteze luate în calcul după incendiul de la Taverna Racilor din Snagov

Ipoteze luate în calcul după incendiul de la Taverna Racilor din Snagov

S-a deschis dosar penal pentru distrugere din culpă, după incendiul de la Taverna Racilor din Snagov. Localul controversatului om de afaceri Pescobar nu avea autorizație de securitate la incendiu și nici asigurare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2023   •   09:29

În urmă cu trei luni, omul de afaceri a fost amendat cu 60.000 lei, iar locația a fost închisă de inspectorii ANPC din cauza mizeriei și a alimentelor neconforme. 

O anchetă care a fost deja demarată va stabili cauza incendiului de pe malul lacului Snagov. 

Din restaurantul Taverna Racilor Snagov nu a mai rămas aproape nimic. Aproape întreaga clădire a fost mistuită de flăcări. 

Citeşte şi: Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. Prima reacție a lui Pescobar: "A luat foc din temelii"

Este luat în calcul un posibil scurtcircuit, o posibilă improvizație electrică care să fi fost făcută la nivelul etajului 1, de acolo de unde a pornit focul.

Poate exista, de asemenea, varianta unei mâini criminale.

Restaurantul din Snagov în flăcări fusese controlat și amendat în mai

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Restaurantul din Snagov la care a izbucnit, sâmbătă, un incendiu puternic, fusese controlat și amendat în luna mai, pentru deficiențe pe linia securității la incendiu.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov spun că au verificat obiectivul în luna mai.

"Au fost constatate deficiențe pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amenda de 60.000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sancțiunea pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu)", spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov.

Acoperișul pe structura din lemn s-a prăbușit parțial.

Vezi şi: Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. Localnic: "S-a ales prafu' şi de ăsta"

 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close