Antena 3 CNN Actualitate Inedit Este cu adevărat incredibil! Ce vârstă are acest bărbat! Pare cu 50 de ani mai tânăr decât este de fapt!

Este cu adevărat incredibil! Ce vârstă are acest bărbat! Pare cu 50 de ani mai tânăr decât este de fapt!

Este cu adevărat incredibil! Ce vârstă are acest bărbat! Pare cu 50 de ani mai tânăr decât este de fapt!
07 Sep 2015   •   10:48

Kazim Gurbuz este un yogin din Turcia, în vârstă de 95 de ani, care pretinde că toți putem să trăim 130 de ani, prin meditație. El sustine că s-a păstrat în formă prin meditație, yoga, stat la soare și o dietă formată din așa-numitele super-alimente. Bărbatul a început să ducă acest stil de viață la vârsta de 41 de ani, atunci când a suferit un accident, și-a rupt spatele, iar medicii i-au spus ca nu va mai putea merge niciodată. Însă Kazim  s-a vindecat cu ajutorul prietenilor, care i-ar fi reașezat oasele. În plus, a început să practice yoga, optând pentru o serie de mișcări de întindere alese cu grijă.

"Am făcut 63 de experimente pe propria piele. M-am născut din nou. După nouă luni, am început să merg din nou. Dacă puterea minții este corect folosită, creierul poate regenera mușchii și sistemul nervos"
, a spus turcul.

În vârstă de 95 de ani, bătrânul, dacă putem să-l numim așa, este mai sănătos ca niciodată. În plus, arată cu 50 de ani mai tânăr și spune că oricine poate să adopte stilul lui de viață și chiar poate trăi 130 de ani.


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close