Antena 3 CNN Actualitate Informații cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncată efectiv în zona flagrantului

Informații cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncată efectiv în zona flagrantului

Jurnalistul și social-democratul Liviu Alexa a făcut dezvăluiri în cazul Sorinei Pintea. Acesta susține că geanta fostului ministru al Sănătății a fost aruncată în zona flagrantului, iar Pintea nu ar fi pus mâna pe nicio bancnotă.

Informații cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncată efectiv în zona flagrantului
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
01 Mar 2020   •   19:47

”Este straniu să vedem cum un procuror plecat din fundul Sălajului, că e de acolo, dintr-o dată reușește această măreață lovitură. Vreau să fac precizarea că nu vorbesc în calitate de coleg de partid al Sorinei Pintea, ci din calitatea mea de cetățean care poate să observe același scenariu de acum doi și trei ani, de împachetare a opiniei publice cu informații pe surse, adeseori 99% false. 

În realitate, geanta Sorinei Pintea a fost aruncată efectiv, acolo în zona flagrantului, potrivit surselor mele. Nu s-au găsit urme de praf, nu a pus mâna pe bancnote. Cum poate fi șla flagrant să lași plicul pe coridorul unui spital. Dacă asta e anchetă, când regina probelor e flagrantul și tu nu poți demonstra, amar dubi despre acest caz”, a declarat Liviu Alexa, PSD Cluj.

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close