Antena 3 CNN Actualitate Îngenuncheaţi şi umiliţi de propriul tată. Doi copii au ajuns la spital după ce au fost legaţi şi bătuţi cu sălbăticie

Îngenuncheaţi şi umiliţi de propriul tată. Doi copii au ajuns la spital după ce au fost legaţi şi bătuţi cu sălbăticie

Îngenuncheaţi şi umiliţi de propriul tată. Doi copii au ajuns la spital după ce au fost legaţi şi bătuţi cu sălbăticie
Sursa foto: Foto: glshd.ro
de O.P.    |    05 Apr 2012   •   05:43
Doi copii de 11, respectiv 13 ani au ajuns la spital după ce au fost legaţi şi bătuţi cu cruzime chiar de tatăl lor. Bărbatul se apără şi spune că nu a vrut decât să le dea o lecţie pentru că obişnuiau să plece de acasă fără să spună. Omul susţine că la ultima escapadă, fiica lui a furat bani şi bijuterii de la o vecină. Tatăl celor doi minori riscă să fie decăzut din drepturile părinteşti, dar şi să petreacă între 3 şi 15 ani la închisoare.

Bărbatul s-a înfuriat când a auzit că fata de 13 ani a furat bani şi bijuterii din casa unei vecine, aşa că a hotărât să le dea celor doi o lecţie.

După ce au scăpat din mâinile tatălui, copiii s-au refugiat un casa unui vecin care a chemat ambulanţa.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor care i-au întocmit dosar penal bărbatului pentru rele tratamente aplicate minorului.

Acesta mai are încă trei copii pe care zilele trecute i-a dus la Primăria din Soleşti unde a cerut să fie duşi la un centru de plasament pentru că el nu mai are posibilitatea să-i întreţină.

Bărbatul ar putea fi decăzut din drepturile părinteşti şi chiar să stea după gratii între 3 şi 15 ani.





×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close