Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză-şoc. Poliţistul Cioacă a acoperit cu glet şi vopsea sângele Elodiei

Ipoteză-şoc. Poliţistul Cioacă a acoperit cu glet şi vopsea sângele Elodiei

Ipoteză-şoc. Poliţistul Cioacă a acoperit cu glet şi vopsea sângele Elodiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Noi 2012   •   22:20

Poliţistul Cristian Cioacă a tranşat cadavrul Elodia Ghinescu pentru a-l ascunde mai bine şi, ulterior, a dat cu glet peste sângele soţiei. Acesta este un pasaj din referatul de propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, în cazul lui Cristian Cioacă, scrie evz.ro.

"După uciderea victimei, inculpatul a tranşat cadavrul pentru a facilita ascunderea lui şi evitarea tragerii la răspundere penală. (...) În perioada următoare comiterii infracţiunii de omor şi ascunderii cadavrului, inculpatul a procedat la ascunderea şi distrugerea mijloacelor de probă, aruncând în râpa situată la 4,6 kilometri de Poiana Braşov mai multe obiecte care purtau urmele de sânge ale victimei, spălând totodată urmele sub formă de stropi de sânge de pe vopseaua lavabilă şi aplicând un strat suplimentar de glet şi de vopsea lavabilă în zonele cu cea mai mare concentrare a urmelor", se arată în referatul care îl incriminează pe Cioacă.


Foto: jurnalul.ro

De asemenea, sub parchet a fost găsită o pată de sânge de jumătate de metru.

Poliţistul Cristian Cioacă a scăpat de arest, după ce Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea Parchetului, dar procurorii au declarat recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.






×
Subiecte în articol: elodia ghinescu Cristian Cioaca vopsea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close