Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul judecător Toni Neacșu, despre presiunile din CSM: „Au existat operațiuni, dar pe față”

Fostul judecător Toni Neacșu, despre presiunile din CSM: „Au existat operațiuni, dar pe față”

Fostul judecător Toni Neacșu, despre presiunile din CSM: „Au existat operațiuni, dar pe față”
23 Feb 2019   •   23:29

Adrian Toni Neacșu, fost judecator, membru în CSM, a vorbit pentru prima dată în emisiunea „Descopriți” despre cum a fost mazilit din CSM cu un dosar, fiindcă s-a opus sistemului. Dosarul a fost făcut la o sesizare a SRI. 

„Au existat operațiuni, dar pe față. Ne-au tăiat comunicațiile electonice. Nu mai reușeam să comunicăm cu colegii din țară. Să zicem că sunt istorie. Eu nu am vorbit niciodată despre el. Nu sunt o victimă, dar văzând că există întârziei în a se repara abuzurile, cred că este momentul să mai aducem aminte și de astfel de lucruri. Dosarul meu s-a bazat pe faptul că nu am pontat cele opt ore zilnice, pentru acest lucru m-au monitorizat, pe unde am umblat în țară, în momentul în care, spun ei, trebuia să bifez cele opt ore la CSM.

Lucrul cel mai grav pe care l-am aflat a fost că am fost monitorizat de SRI, când nu era deschis niciun dosar pe numele meu. Știau exact ce discută membri CSM, judecători. Odată cu această sesizare a venit și dosarul complet. Tot dosarul era făcut în altă parte, pentru că era vorba despre deplasările mele prin țară”, a spus Toni Neacșu.

 

×
Subiecte în articol: presiuni CSM
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close