Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul judecător Toni Neacșu, despre presiunile din CSM: „Au existat operațiuni, dar pe față”

Fostul judecător Toni Neacșu, despre presiunile din CSM: „Au existat operațiuni, dar pe față”

Fostul judecător Toni Neacșu, despre presiunile din CSM: „Au existat operațiuni, dar pe față”
23 Feb 2019   •   23:29

Adrian Toni Neacșu, fost judecator, membru în CSM, a vorbit pentru prima dată în emisiunea „Descopriți” despre cum a fost mazilit din CSM cu un dosar, fiindcă s-a opus sistemului. Dosarul a fost făcut la o sesizare a SRI. 

„Au existat operațiuni, dar pe față. Ne-au tăiat comunicațiile electonice. Nu mai reușeam să comunicăm cu colegii din țară. Să zicem că sunt istorie. Eu nu am vorbit niciodată despre el. Nu sunt o victimă, dar văzând că există întârziei în a se repara abuzurile, cred că este momentul să mai aducem aminte și de astfel de lucruri. Dosarul meu s-a bazat pe faptul că nu am pontat cele opt ore zilnice, pentru acest lucru m-au monitorizat, pe unde am umblat în țară, în momentul în care, spun ei, trebuia să bifez cele opt ore la CSM.

Lucrul cel mai grav pe care l-am aflat a fost că am fost monitorizat de SRI, când nu era deschis niciun dosar pe numele meu. Știau exact ce discută membri CSM, judecători. Odată cu această sesizare a venit și dosarul complet. Tot dosarul era făcut în altă parte, pentru că era vorba despre deplasările mele prin țară”, a spus Toni Neacșu.

 

×
Subiecte în articol: presiuni CSM

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close