Antena 3 CNN Actualitate Liderul Cargo, despre incidentul de la concert: Are un impact negativ, ne afectează imaginea

Liderul Cargo, despre incidentul de la concert: Are un impact negativ, ne afectează imaginea

Liderul Cargo, despre incidentul de la concert: Are un impact negativ, ne afectează imaginea
Sursa foto: Foto: news.discovery.com
de M.Z.    |    21 Iun 2014   •   20:04

Incidentul de la concertul trupei Cargo, când un timişorean a fost bătut crunt de agenţii de pază, "are un impact negativ" şi "ne afectează imaginea", a spus liderul formaţiei, sâmbătă, la Antena 3.

"Are un impact negativ povestea asta, din moment ce la un concert de-al nostru publicul nu se simte în sigurantă şi, atunci, sigur că ne afectează. Vom fi mai atenţi cu cei pe care îi angajăm în organizare, la firmele de pază şi ordine", a atras atenţia liderul trupei Cargo, Adrian Bărar, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.

Săptămâna trecută, un bărbat din Timişoara a fost bătut crunt de agenţii de pază la un concert în aer liber. Pentru că era recalcitrant şi prea bine dispus, omul a fost luat pe sus de cei care trebuiau să asigure ordinea şi liniştea şi care i-au aplicat o corecţie greu de uitat. I-au dat pumni cât i-au ţinut puterile, până când bărbatul abia dacă mai era conştient. Acum, agenţii de pază vor răspunde în faţa poliţiştilor.

Liderul Cargo a spus că cei de la firmele de pază trebuie să calmeze oamenii sau să-i imobilizeze în cazul în care situaţia o impune, dar în niciun caz să-i agreseze.

"În băteau pe tânăr cu pumnii şi cu picioarele. Erau 5-6 agenţi şi el singur", a adăugat Adrian Bărar.



×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close