Antena 3 CNN Actualitate Lovitură de teatru în cazul Elodiei Ghinescu. Ce a făcut avocata lui Cioacă i-a lăsat cu gura căscată pe judecători

Lovitură de teatru în cazul Elodiei Ghinescu. Ce a făcut avocata lui Cioacă i-a lăsat cu gura căscată pe judecători

Lovitură de teatru în cazul Elodiei Ghinescu. Ce a făcut avocata lui Cioacă i-a lăsat cu gura căscată pe judecători
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Feb 2013   •   16:52

Avocata lui Cristian Cioacă suţine sus şi tare că Elodia nu e moartă. E doar plecată din ţară. Apărătorul spune că are şi dovezi de la Interpol. Între timp, în sala de judecată, a reuşit să-i lase pe judecători cu gura căscată după ce s-a sărutat cu clientul ei.

Cristian Cioacă a ajuns în boxa acuzaţilor, pentru ultima oară în procesul în care poliţistul este acuzat de violarea corespondentei. În sală, prima surpriză. Pentru toţi cei prezenţi. A fost sărutat de avocata lui. Cu puţin timp în urmă, cei care erau afară au mai tresărit o dată. Apărătoarea şi-a făcut apariţia la proces în maşina Elodiei.

În faţa judecătorilor, altă surpriză. Avocata poliţistului a adus dovezi care arată că Elodia a fost văzută în viaţă, la câteva zile după presupusul omor. E vorba de o fişă medicală şi o cerere semnată de avocata dispărută.

Mai mult decât atât, ar exista documente la dosar care arată că avocata dispărută ar fi plecat din ţară. Apărătorii familie Ghinescu susţin că dovezile sunt fabricate.

Aceste dovezi urmează să fie folosite şi în procesul crimei care începe luni la Piteşti. Sentinţa de azi a fost amânată. Cioacă va afla peste două săptămâni dacă este vinovat de infracţiuni informatice.


×
Subiecte în articol: Elodia avocata Cristian Cioaca
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close