Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban: Nu am văzut imaginile cu Sorina Pintea

Ludovic Orban: Nu am văzut imaginile cu Sorina Pintea

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seară, că nu văzut imaginile cu Sorina Pintea, deoarece nu are timp să se uite la televizor.

Ludovic Orban: Nu am văzut imaginile cu Sorina Pintea
Sursa foto: Foto: gov.ro
05 Mar 2020   •   22:57

”Nu am văzut. Dacă aţi cunoaşte activitatea mea, aţi şti că nu am timp să mă uit la televizor. Cred că orice cetăţean al României care se află într-o procedură de cercetare, trebuie tratat civilizat ca orice cetăţean, să i se respecte drepturile, să i se respecte demnitatea umană.

Dar repet, este valabil pentru orice cetăţean român”, a declarat Ludovic Orban, la România TV,.

Liderul PNL, Ludovic Orban a adăugat că de-a lungul timpului au existat și miniştri PSD care au încălcat legea..

”PSD ne dă lecţii pe sănătate cu minciuni gogonate şi cu fake newsuri. Între timp, miniştrii PSD, de-a lungul timpului, unul a fost prins că a luat mită şi a renunţat şi e trimis în judecată, Beuran, altul este în cercetare penală, doamna Pintea, conform informaţiilor publice prezentate a fost prinsă în flagrant luând mită. V-am spus aceste elemente pentru a prezenta cine ne dădea nouă lecţii pe sănătate. Un om care a fost ministrul Sănătăţii şi care s-a intors director la spital şi care are astfel de obiceiuri, îmi pare rău, dar din punct de vedere al cinstei, al calităţii, îmi pare rău, dar nu poate fi apărat sub nicio formă”, a spus Orban.

Declarațiile lui Ludovic Orban au fost comentate, la Sinteza Zilei, de Mihai Gâdea și invitații săi.

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea Ludovic Orban
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close