Antena 3 CNN Actualitate Marian Iancu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul Rafo: Este o eroare judiciară

Marian Iancu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul Rafo: Este o eroare judiciară

Patronul clubului de fotbal Politehnica Timişoara, Marian Iancu, a fost condamnat la zece ani de detenţie de către Tribunalul Bucureşti. Condamnarea a fost făcută în cadrul dosarului Rafo, dosar în care au mai fost condamnaţi şi fratele acestuia, Octavian Iancu (nouă ani de închisoare) şi Constantin Mărgărit (opt ani de închisoare), informează Mediafax.

Marian Iancu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul Rafo: Este o eroare judiciară
de N.B.    |    28 Noi 2011   •   17:41

Decizia tribunalului poate fi constestată la Curtea de Apel Bucureşti.

"Este o eroare judiciară, avocaţii o să o îndrepte la Curtea de Apel. Nu are nicio legătură cu niciun dosar Rafo, este un alt dosar, este doar o eroare. Este o instanţă a Tribunalului, mai sunt Curtea de Apel, Curtea Supremă şi le vom îndrepta. Este vorba de nişte societăţi comerciale care nu-mi aparţineau mie. Nu are legătură cu rafinăria. Eu nu sunt în niciun dosar Rafo. Este sigur o eroare", a declarat Iancu, referitor la condamnare.

Marian Iancu, Constantin Mărgărit, Octavian Iancu, Gheorghiţă Iancu, Marius Turică, Silviu Neacşu, Akaroglu Cuneyt, Elenkalan Hayrettin şi Basaran Kadri Mazhar au fost trimişi în judecată în 2006, fiind acuzaţi de evaziune fiscală, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi spălare de bani.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close