x close

Marş al motocicliştilor, ca urmare a accidentelor în care au fost implicaţi conducătorii moto (VIDEO)

27 Mar 2010   •   12:46
Marş al motocicliştilor, ca urmare a accidentelor în care au fost implicaţi conducătorii moto (VIDEO) moto

Zeci de motociclişti din Bucureşti au participat la un marş cu plecare din Parcul Carol. Acţiunea a fost demarata dupa mai multe accidente în care au fost implicaţi motociclişti, în ultimele zile. Chiar vineri noapte s-a produs un grav accident de circulaţie în Pasajul Unirea din Bucureşti, soldat cu moartea unui motociclist.

Acţiunea motocicliştilor face parte dintr-o campanie de conştientizare a pericolului prezentat de gropile din asfalt. Motocicliştii au mers pe traseul Parcul Carol - Piata Victoriei - Şoseaua Bucuresti-Ploieşti.

Marşul a fost organizat ca urmare a numeroaselor accidente în care au fost implicaţi motocicliştii. Cel mai recent a avut loc vineri noapte. Un motociclist şi-a pierdut viaţa, într-un accident la Pasajul Unirii din Capitală. Conducătorul scuterului mergea cu viteză foarte mare, iar la intrarea în pasajul Unirea a pierdut controlul asupra ghidonului şi s-a izbit de parapeţii de protecţie.

Circulaţia în pasajul Unirea a fost restricţionată câteva ore, pe sensul de mers dinspre bulevardul IC Brătianu către Tineretului.Antena 3
Citeşte mai multe despre:

motociclisti mars accidente circulatie gropi asfalt
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati