Antena 3 CNN Actualitate Media Nicoleta Luciu şi Nadine demontează miturile despre silueta de invidiat: Păstrează echilibrul în dietă!

Nicoleta Luciu şi Nadine demontează miturile despre silueta de invidiat: Păstrează echilibrul în dietă!

Nicoleta Luciu şi Nadine demontează miturile despre silueta de invidiat: Păstrează echilibrul în dietă!
Sursa foto: Pixabay
16 Apr 2012   •   23:33

În a doua zi de Paşti, campionii la slăbit şi maeştrii în diete miraculoase, Nicoleta Luciu, Nadine şi Răzvan Popescu au vorbit în cadrul ediţiei de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" despre cum să pierzi din kilogramele în plus şi în acelaşi timp să te menţii sănătos.

Cei trei invitaţi au răspuns provocării lansate de Mihai Gâdea spre a demonta câteva dintre cele mai cunoscute sfaturi în materie de diete miraculoase.

1. Mănâncă mai puţin. Fals. Reducerea cantităţii de alimente consumate nu este o soluţie de sine stătătoare. Este foarte important să te menţii într-un echilibru pe parcursul dietei. Dacă mănânci o singură dată pe zi nu este suficient şi nici nu reprezintă o soluţie pe termen lung.

2. Înarmează-te cu dorinţă şi răbdare. Foarte adevărat. Trebuie să îţi doreşti foarte mult să scazi în greutate şi să te mobilizezi constructiv în acest sens. De asemenea, nimic nu se rezolvă bătând din palme. Răbdarea este un factor esenţial în procesul de slăbire.

3. Dieta trebuie să fie bogată în substanţe nutritive. Foarte adevărat.

4. Mănâncă mai des. Parţial adevărat. Specialiştii consideră că 5 mese pe zi sunt eficiente atunci când vrei să slăbeşti. Depinde foarte mult ceea ce mănânci. În orice caz, este important să consulţi un specialist înainte de a începe o astfel de dietă.

5. Consumă mai puţini carbohidraţi. Parţial adevarat. Pentru precizie şi o alimentaţie sănătoasă trebuie consultat un nutriţionist.

6. Mănâncă imediat după antrenament. Parţial adevărat. Pentru sportivi este chiar recomandat să mănânce după ce au depus efort. Acest lucru nu este valabil şi pentru cei care vor să slăbească.

PENTRU MAI MULTE DETALII ŞI SFATURI ALE PROFESIONIŞTILOR VEZI  ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close