Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, despre castrarea chimică: „Dacă în România am avea o justiţie în care să am încredere, răspunsul meu este categoric da”

Mihai Gâdea, despre castrarea chimică: „Dacă în România am avea o justiţie în care să am încredere, răspunsul meu este categoric da”

Mihai Gâdea, despre castrarea chimică: „Dacă în România am avea o justiţie în care să am încredere, răspunsul meu este categoric da”
de M.T.    |    14 Oct 2013   •   23:29

Dacă România ar beneficia de o justiţie care să ofere încredere, Mihai Gâdea ar fi fără ezitare în favoarea soluţiei ca violatorii şi pedofilii să fie castraţi chimic.

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", în care s-a discutat pe marginea acestui subiect, pornind de la cazul Patriciei, fetiţa de 10 ani din Satu Mare care a fost violată şi ucisă.

„Eu cred că aşa ceva nu mai poate fi tolerat. Avem cazul fetei din Japonia care a venit la Bucureşti, era foarte tânără. E luată de un taxi şi doar în câteva minute de la aerizare, este violată şi ucisă de cineva care a primit pedeapsa de a sta în închisoare pentru tot restul vieţii. Mi se pare puţin sincer”, a spus Mihai Gâdea.

„Dacă în România am avea o justiţie în care să am încredere, fără să ezit, răspunsul meu este categoric da. Nu ştiu dacă legea aceasta trebuie să aibă în vedere ca violatorul să-şi dea consimţământul să i se facă acele injecţii, pentru că nici el nu a întrebat victima dacă vrea s-o violeze”, a continuat jurnalistul.

„Deci, pentru castrare chimică, sau de care ar fi ea, categoric da”, a conchis realizatorul emisiunii.

De asemenea, Mihai Gâdea a cerut şi părerea invitaţilor săi din studio pe marginea acestui subiect.


Mihai Gâdea a lansat aceeaşi dezbatere şi pe Facebook, acolo unde majoritatea celor care au răspuns consideră că soluţia castrării chimice este una corectă.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close