Ministrul Nazare, somat pentru datorii faţă de compania de telefonie mobilă

de Antena3.ro    |    29 Feb 2012   •   11:41
Ministrul Nazare, somat pentru datorii faţă de compania de telefonie mobilă Foto: Mediafax

Actualul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, a fost somat de o firmă de recuperare a creanţelor să plătească o datorie faţă de un operator de telefonie mobilă ca urmare a nerespectării unui contract pe vremea când era secretar de stat la Finanţe, informează Mediafax.
   
Numele lui Nazare figurează pe o listă de aproape 19.000 de clienţi transferaţi firmei de recuperare a creanţelor în prima parte a anului trecut, când actualul ministru era secretar de stat la Transporturi.
   
El spune că numele său apare pe lista de recuperare a creanţelor întrucât în perioada în care a fost secretar de stat la Ministerul Finanţelor şi-a portat numărul înainte de expirarea contractului pe care îl avea cu operatorul de telefonie mobilă.
   
Deoarece a renunţat la contract înainte ca acesta să expire, Nazare a acumulat datorii faţă de compania de telefonie mobilă.
   
"Am primit un număr de telefon de la Ministerul Finanţelor, dar nu mă suna nimeni pentru că toată lumea ştia numărul personal. Am solicitat atunci transferul numărului personal pe contract de serviciu. Am semnat pentru portabilitatea numărului, însă nu am ştiut, şi nici colegii care s-au ocupat de contract nu mi-au spus, că trebuie să plătesc daune pentru că am renunţat la contract înainte de perioada prevăzută. Aşa am apărut pe acea listă", a declarat Nazare.
   
El a mai spus că a primit o somaţie de plată, în urma căreia a achitat suma datorată.
   
Alexandru Nazare a ocupat în perioada aprilie-noiembrie 2010 poziţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, unde a coordonat Autoritatea de certificare şi plată a fondurilor europene, Oficiul de plăţi şi contractare Phare, Direcţia generală pregătirea ECOFIN şi Direcţia generală legislaţie Cod Fiscal.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close