Antena 3 CNN Actualitate Mister în cazul unui copil de nouă ani, găsit rănit pe șosea

Mister în cazul unui copil de nouă ani, găsit rănit pe șosea

Mister în cazul unui copil de nouă ani, găsit rănit pe șosea
Sursa foto: foto- captură Antena 3
13 Sep 2018   •   17:07

Situaţie incredibilă în cazul unui copil de 9 ani, găsit rănit grav pe maginea unui drum. Copilul a susţinut că a fost bătut, iar ulterior le-a spus părinţilor că a fost lovit de o maşină iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Nimeni nu ştie deocamdată exact ce s-a întâmplat, mai ales că poliţiştii nu au văzut pe camerele de supraveghere din zonă vreo maşină care îl putea lovi.

Copilul a fost găsit pe marginea drumului dintre casă şi şcoală, plin de sânge. A spus familiei că a fost bătut. Însă povestea lui nu a fost crezută iniţial de părinţi.

După insistenţele familiei, băiatul a recunoscut că a fost lovit de o maşină. Cel mai probabil, spun apropiaţii, s-a temut să le spună asta atunci când a fost găsit.

Autorul presupusului accident rutier a dispărut de la locul faptei şi este căutat acum de poliţie. Oamenii legii speră să obţină de la copil şi o descriere a făptaşului. Deocamdată, baiatul de nouă ani este internat în spital.

Anchetatorii au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, iar de la ora la care copilul a ieșit de la școală și până la momentul producerii presupusului accident nu a apărut nicio dubă sau alt autovehicul care să îl fi acroșat. Anchetatorii iau acum în calcul şi prima variantă a copilului, aceea că a fost bătut de cineva.

×
Subiecte în articol: mister copil ranit Sosea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close