Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop: Mama Cristinei Țopescu locuia în București. A aflat tragedia din presă!

Monica Pop: Mama Cristinei Țopescu locuia în București. A aflat tragedia din presă!

Regretata Cristina Țopescu se izolase. Potrivit Monicăi Pop, Cristina Țopescu avea un scut împotriva oamenilor pe care îl punea din când în când. Mama ei locuia în București, dar a aflat despre moartea fiicei sale din media.

Monica Pop: Mama Cristinei Țopescu locuia în București. A aflat tragedia din presă!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    16 Ian 2020   •   23:00

„Mama Cristinei stătea în România. Nu am știut. Stătea în București, deci n-a venit de nicăieri așa cum a titrat toată lumea, din nicio Suedie, din nicio Germania. Era aici și a aflat din media. M-am mirat foarte tare. Stă de mult timp în România. Un om deosebit, un om pe care Cristina îl descria puțin altfel decât am constatat eu că este. Am auzit la crematoriu niște hohote de plâns, eu n-am avut curaj să merg să vorbesc cu doamna Rodica. S-a purtat extraordinar de echilibrat.

Cristina se izolase, avea un scut împotriva oamenilor pe care îl punea din când în când. Ea voia să ajute cățeii cu probleme, s-a întâmplat un lucru de genul acesta în preajma sărbătorilor și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Chiar vorbeam cu mama ei. Mi-a spus că nici n-a sunat o de Anul Nou, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta. A izbit-o foarte tare moartea cățelușei și știa că atunci când se va estompa durerea asta va scoate ea capul. Nimeni nu s-a speriat.

M-a impresionat foarte tare faptul că nu am știut că doamna e aici, a venit la consultație cu doamna, așa am cunoscut-o”, a spus Monica Pop, joi seară, la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

Monica Pop: Mama Cristinei Țopescu locuia în București. A aflat tragedia din presă!

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită duminică decedată în locuinţa sa din Otopeni.

Ea avea 59 de ani. 

Din primele investigaţii, se pare că jurnalista a murit în somn, din cauza unui infarct.

Citiți și: Cristina Ţopescu a fost incinerată într-o linişte dureroasă. Famila şi prietenii şi-au luat rămas bun de la regretata jurnalistă - VIDEO

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu Monica Pop Mihai Gâdea
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close