Antena 3 CNN Actualitate Motocicliştii au făcut chetă pentru a plăti operaţia unuia dintre răniţii de la Caransebeş

Motocicliştii au făcut chetă pentru a plăti operaţia unuia dintre răniţii de la Caransebeş

Motocicliştii au făcut chetă pentru a plăti operaţia unuia dintre răniţii de la Caransebeş
Sursa foto: Foto: alt.coxnewsweb.com
11 Aug 2010   •   08:18

Tribunalul Caraş-Severin judecă miercuri recursul în cazul arestării lui Cristian Ungur, tânărul care a lovit cu maşina patru persoane la raliului de pe Aeroportul Caransebeş. Apărătorii acestuia au cerut ca tânărul să fie cercetat în stare de libertate. Cristian Ungur şi-a angajat nu mai puţin de trei avocaţi pentru a-l apăra.

Între timp, peste 50 de motociclişti din Timişoara s-au strâns aseară să adune bani pentru Arthur Rusu, rănit grav în carnagiul de la Caransebeş. Familia are de plătit numeroase operaţii, iar cheltuielile nu le poate suporta singură. Bărbatul este desfigurat şi are nevoie de mai multe operaţii estetice.

Printre traumatismele pe care le-a suferit Arthur Rusu se numără şi o fractură de tibie. Prietenii tînărului au strîns cei 3.000 de lei de care avea nevoie pentru operaţie.

Starea de sănătate a tânărului de 36 de ani este foarte delicată, în urma accidentului în care a fost implicat fără voia lui în urmă cu două zile.

Bikerii spun că vor face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Arthur şi mai departe, pentru a trece cu bine de celelalte operaţii.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: motociclisti Caransebes
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close