Antena 3 CNN Actualitate O avocată din Piteşti a dispărut în urmă cu cinci zile

O avocată din Piteşti a dispărut în urmă cu cinci zile

O avocată din Piteşti a dispărut în urmă cu cinci zile
Sursa foto: Foto: Video News
26 Oct 2010   •   20:50

A mai dispărut o avocată. Dar misterul ei e mult mai dureros decât al Elodiei. Este o avocată din Piteşti, care a trăit o tragedie la începutul anului. Fiica ei de doar 20 de ani a murit într-un accident. Femeia nu şi-a mai revenit de-atunci. Şi-a visat fata în fiecare noapte şi le-a mărturisit colegelor că fiica o cheamă la ea. Vineri, avocata a plecat şi nu s-a mai întors.

Cristina Spirescu, avocată în Baroul Argeş, nu mai dă niciun semn de cinci zile. 

"Pur şi simplu a plecat îmbrăcată în negru, cu pardesiu, fără acte, chei", susţine soţul avocate.

N-a lăsat niciun bilet de adio, nicio vorbă, nicio urmă. A plecat doar cu gândurile înnegrite de moartea singurului ei copil.

Cristina n-a mai zâmbit din dimineaţa zilei de 13 februarie. Fetiţa ei de 20 de ani a plecat într-o excursie la schi în Bulgaria. Avocata presimţise că i se va întâmpla ceva.

Au aflat de la televizor, câteva ore mai târziu. Cinci tineri au murit într-un accident necruţător în Bulgaria. A doua zi, cei doi erau chemaţi să-şi recunoască fiica.

Timp de 8 luni, a plâns ziua şi a visat-o noaptea. Este foarte posibil să o fi visat şi noaptea dinaintea dispariţiei. Doar că acum ceva a convins-o pe avocată să plece.

Soţul avocatei a rămas singur între privirile din poze ale fiicei şi ale soţiei lui. Cine o vede este rugat să sune la 112.

Avocată dispărută fără urmă

×
Subiecte în articol: avocata disparuta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close