x close

O parapsiholoagă celebră rupe tăcerea și dezvăluie ce știe despre Elodia. Unde ar fi ascunsă cunoscuta avocată

de D.G.    |    29 Dec 2017   •   08:41
O parapsiholoagă celebră rupe tăcerea și dezvăluie ce știe despre Elodia. Unde ar fi ascunsă cunoscuta avocată 817

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, dar şi alte tragedii din România, a făcut dezvăluiri halucinante în legătură cu locul în care s-ar afla trupul Elodiei Ghinescu.

"Elodia e îngropată într-o casă mică, bătrânească, văruită cu alb. Trupul fără cap al avocatei Elodia Ghinescu este zidit în peretele acestei case. A fost zidită de un bărbat. Sufletul ei mi-a apărut în copacul de lângă casa aia. Stătea pe o ramură şi a întins mâna spre peretele acela al casei şi mi-a arătat zidul acela, că acolo se află îngropate rămăşiţele trupeşti ale ei.

Casa e dreptunghiulară şi joasă, nu are multe încăperi, însă acolo unde trupul Elodiei e zidit peretele formează un «L». Pomul este perpendicular pe acel perete subţire, care formează colţul casei spre stradă. Peretele acela a fost dublat pentru a putea fi ascunse rămăşiţele ei. Am văzut-o şi pe Elodia. Avea părul negru, lucios şi lunguţ, ondulat, iar dinţii ei erau mari, frumoşi şi extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gură. Mi s-a arătat în pivniţa acelei case râzând, astfel încât să-i pot vedea perfecţiunea dinţilor ei frumoşi şi foarte albi", a declarat Maria Ghiorghiu, pentru Cancan.

 

Citeşte mai multe despre:

Elodia elodia ghinescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati