x close

O rulotă înmatriculată în Anglia a ajuns în apele Jiului. Proprietarul nu este de găsit

de G.S.    |    10 Dec 2011   •   15:51
O rulotă înmatriculată în Anglia a ajuns în apele Jiului. Proprietarul nu este de găsit 416 Foto: horion.ro

O rulotă, înmatriculată în Regatul Unit, a ajuns astăzi în apele Jiului. Nimeni nu ştie de ce. Sau cum. Unul dintre martori ştie doar că a văzut-o prăbuşindu-se. Vorbeşte şi despre un om care cerea, din apă, ajutor. Dar, pompierii n-au reuşit să găsească pe nimeni. Căutările vor fi reluate mâine.

Un pădurar care, întâmplător, era în zonă a dat alarma. În jurul orei 14, a văzut cum rulota se prăbuşeşte de pe mal. Câteva clipe mai târziu a auzit ţipetele unui om. A sunat imediat la 112. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în zonă.

S-au chinuit timp de două ore să scoată rulota din apă. Odată adusă pe mal, pompierii nu au găsit pe nimeni înăuntru. Nu au exclus însă nicio posibilitate, iar scafandrii militari a căutat în apa rece ca gheaţa

Misterul rulotei s-a adâncit şi mai tare în momentul în care criminaliştii au căutat probe. Nu au găsit înăuntru haine orice alt indiciu care i-ar putea face să creadă că cineva campase pe malul râului. Rulota este îmnatriculată în Anglia.

Zona este frecventată de împătimiţii naturii, însă perioada este aproape pustie. O altă variantă ar fi că proprietarul rulotei ar fi abandonat-o inteţionat pentru a lua banii de la asigurare.

Citeşte mai multe despre:

ISU microbuz rau sofer sinucidere tentativa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati