Antena 3 CNN Actualitate Pensionarii din Drobeta Turnu Severin s-au călcat în picioare pentru pachetele cu ajutoare

Pensionarii din Drobeta Turnu Severin s-au călcat în picioare pentru pachetele cu ajutoare

Pensionarii din Drobeta Turnu Severin s-au călcat în picioare pentru pachetele cu ajutoare
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Oct 2011   •   22:20

De ziua lor, pensionarii din Drobeta Turnu Severin s-au împins, s-au îmbulzit şi şi-au vorbit urât. Motivul scandalului: pacheţele cu alimente gratuite promise de autorităţi. Pentru o pungă cu ulei, orez şi zahăr, oamenii erau în stare să-i calce în picioare şi pe jandarmii care asigurau paza şi care cu greu le-au făcut faţă.

Ca să fie siguri că pun mâna pe un pachet, pensionarii s-au aşezat la coadă dis-de-dimineaţă. Au aşteptat liniştiţi ... un timp. Înainte să se deschidă porţile, a început însă agitaţia.

Nici jandarmii nu au reuşit să le facă faţă. Disperaţi, oamenii au fost la un pas să se bată pentru punga cu alimente care îi aştepta înăuntru. Cine a putut să dea din coate mai tare, a avut din start un avantaj. Cine nu a avut forţă, a trebuit să aibă răbdare. Până la urmă, toată lumea a intrat în sală.

Odată ajunşi pe scaun, pensionarii s-au mai liniştit, iar o parte dintre ei au uitat rapid prin ce au trecut.

În punga pregătită de primărie, oamenii au găsit o sticlă de suc de trei litri, o sticlă de ulei de doi litri, un kilogram de mălai, un kilogram de orez, o pungă de macaroane, un kilogram de zahăr şi un kilogram de făină albă.

În total, 2.000 de pachete, de ajuns pentru toţi cei strânşi la uşă. Ca să plece acasă cu mai multe pahete, o parte dintre pensionari şi-au adus la coadă şi rudele.

 





×
Subiecte în articol: ajutoare pachete scandal pensionari jandarmi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close