x close

Peste 40 de utilaje de deszăpezire vor împrăştia material antiderapant în toată Capitala

de G.S.    |    21 Ian 2012   •   14:22
Peste 40 de utilaje de deszăpezire vor împrăştia material antiderapant în toată Capitala 416 Foto: INTACT Images
Peste 40 de utilaje vor împrăştia material antiderapant pe străzile din toate sectoarele din Capitală, cu prioritare în rampe, în pante, pe poduri şi pe arterele de acces către spitale şi instituţii publice, conform unui comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

Sorin Oprescu, Primarul General, a cerut operatorilor de deszăpezire să fie pregătiţi să intervină pentru deszăpezire şi pentru a preveni formarea poleiului.

În sectorul 1 sunt pregătite să intervină utilajele aflate în punctele fixe din: Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, la Gara de Nord, pe Calea Griviţei, la intersecţia dintre Berzei cu Ştirbei, Chitila cu Bulevardul Mihalache, Laminorului cu Bucureştii Noi, Caranfil cu Şerbănescu, Fântâna Mioriţa, Piaţa Presei Libere, Arcul de Trifumf, podul Floreasca şi la intrarea pe drumul Bucureşti – Târgovişte.

În Sectorul 2sunt pregătite utilaje de intervenţie în cinci puncte fixe, la podul Europa, podul Fundeni, podul Pipera, la rondul de la Bucur Obor şi pe strada Biruinţei.

În sectorul 3 sunt tot cinci puncte de unde vor pleca utilajele: la intersecţia Bulevardul Coposu cu Brătianu, Timpuri Noi cu Nerva Traian, Mihai Bravu cu Vitan, Dristor cu Mihai Bravu şi Camil Ressu cu Râmnicu Sărat.

În sectorul 4 sunt şase puncte fixe: la Pieptănari, Văcăreşti, Piaţa Apărătorii Patriei, CFR Progresul, intersecţiile Şincai cu Timpuri Noi şi Olteniţei cu Brâncoveanu.

În sectorul 5, punctele fixe sunt la Palatul Parlamentului, la Academia Militară, Prelungirea Ghencea, Ferentari, intersecţia Şoseaua Alexandria cu Măgurele, iar în Sectorul 6 utilajele vor pleca din punctele Vasile Milea, Pasajul Lujerului – Cora, Podul Grand, Leu, Moghioroş şi Valea Cascadelor.Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati