Antena 3 CNN Actualitate Povestea de dragoste a unei tinere poliţiste cu un bărbat arestat la domiciliu, dezvăluită de un vecin care a sunat la 112

Povestea de dragoste a unei tinere poliţiste cu un bărbat arestat la domiciliu, dezvăluită de un vecin care a sunat la 112

Povestea de dragoste dintre o tânără poliţistă, angajată în sistem din anul 2020, şi un bărbat, arestat la domiciliu pentru tentativă de omor, a ieşit la iveală după ce un vecin al bărbatului a sunat la 112.

Povestea de dragoste a unei tinere poliţiste cu un bărbat arestat la domiciliu, dezvăluită de un vecin care a sunat la 112
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    03 Oct 2023   •   12:51

Poliţista în vârstă de 24 de ani, angajată în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, se afla în apartamentul bărbatului arestat la domiciliu atunci când acesta a fost "vizitat" de colegii ei, după ce un vecin a sunat la 112.

Vecinul, care ştia că bărbatul este arestat la domiciliu, a sunat la Poliţie şi a povestit că l-a văzut pe bărbat în timp ce ieşea din casă. Drept urmare, un echipaj al Poliţiei a mers acasă la arestat, iar acolo l-au găsit pe acesta, dar şi pe colega lor.

Astfel, poliţiştii au aflat de povestea de dragoste dintre tânăra poliţistă şi bărbatul arestat la domiciliu şi au raportat incidentul superiorilor.

"În urma apelului la numărul unic de urgență 112, patrula care a intervenit la fața locului a constatat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu, N.F.A., a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței și polițista A.C.G., aflată în timpul liber.

S-a dispus cercetarea disciplinară a polițistei care a fost identificată în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință, transmite, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași“, se arată într-o informare a Poliţiei.

Poliţista este acum cercetată disciplinar.

×
Subiecte în articol: IPJ Călăraşi Poliția Română
Parteneri
O tânără de 17 ani a murit nevinovată în Timişoara
x close