Antena 3 CNN Actualitate Premierul Boc l-a ameninţat cu demiterea pe unul dintre prefecţi în timpul videoconferinţei (VIDEO)

Premierul Boc l-a ameninţat cu demiterea pe unul dintre prefecţi în timpul videoconferinţei (VIDEO)

Premierul Boc l-a ameninţat cu demiterea pe unul dintre prefecţi în timpul videoconferinţei (VIDEO)
27 Iun 2010   •   13:42



Emil Boc s-a enervat la videoconferinţa cu prefecţii, pentru că unul dintre reprezentanţii din ţară a început să vorbească în timp ce ministrul Sebastian Vlădescu îşi ţinea discursul. Şeful Executivului l-a ameninţat cu destituirea.

Videoconferinţa premierului cu autorităţile locale a fost perturbată, duminică, de interferenţa unei discuţii telefonice de la o prefectură, care părea să indice o acţiune contra inundaţiilor, Boc atenţionând că lipsa de atenţie la indicaţiile transmise de Guvern în conferinţe poate duce la demitere, informează Mediafax.

În timp ce ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, le spunea reprezentaţilor autorităţilor locale cum trebuie să aplice noile măsuri fiscale adoptate de Guvern, sistemul audio al sălii de şedinţă a fost interferat de o discuţie telefonică la sediul unei prefecturi, care părea să indice desfăpurarea unei intervenţii împotriva efectelor inundaţiilor.

"Sunăm pe urmă să aflăm cum e digul ăla şi îl lăsăm să îşi scoată animalele de acolo, că le duce la Romanu (localitate din judeţul Brăila-n.r.), undeva", s-a auzit de la prefectură în sala de videoconferinţă în care se aflau premierul şi miniştrii.

Premierul, uşor deranjat de acest incident, i-a mustrat pe prefecţi.
"Sunt subiecte interesante pe care le discutaţi, să ştiţi, şi ne interesează să aflăm ce povestiţi între dumneavoastră, că poate mai scăpăm de câte un prefect, subprefect", a atenţionat Boc.

În finalul videoconferinţei, premierul a dorit să transmită prefecţilor un mesaj mobilizator, spunându-le însă şi că ştie că "este dificilă munca".
"Pe componenta guvernamentală, repet încă o dată, ştiu că vă este dificilă munca, ştiu că în raporturile cu oamenii sunteţi în partea contactului direct, vreau să vă asigur însă că vom scoate România din recesiune cu toate greutăţile pe care ni le pun unii sau alţii şi aveţi încredere, că ştim ce trebuie să facem", a spus Boc.



Sursa foto: INTACT Images

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close