Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Grupului de investigaţii politice, Mugur Ciuvică, cere explicaţii privind dosarul lui Dumitru Dragomir

Preşedintele Grupului de investigaţii politice, Mugur Ciuvică, cere explicaţii privind dosarul lui Dumitru Dragomir

Preşedintele Grupului de investigaţii politice, Mugur Ciuvică, cere explicaţii privind dosarul lui Dumitru Dragomir
de S.T.    |    27 Oct 2014   •   10:47

Preşedintele Grupului de investigaţii politice, Mugur Ciuvică, i-a transmis o scrisoare procurorului General, Tiberiu Niţu, în care îi cere explicaţii privind ancheta ce-l vizează pe Dumitru Dragomir în cazul RCS-RDS.

Grupul de Investigaţii Politice a publicat documente care demonstrau că o firmă a lui Dumitru Dragomir ar fi primit din partea RCS-RDS suma de 1,7 milioane de euro în schimbul unor servicii, fix în perioada în care firma de cablu a primit dreptul de difuzare pentru meciurile din Liga I. Astfel, documentele arată că RCS-RDS a plătit nu doar echipele din Liga I, ci şi pe Dumitru Dragomir, la acea vreme preşedintele LPF.

Mai mult, ulterior publicării anchetei, în presă au apărut documente care demonstrau că valoarea contractului dintre firma lui Dumitru Dragomir şi RCS & RDS fusese majorată la 3,5 milioane de euro. În urma publicării acestei anchete, Mugur Ciuvică a fost chemat la DNA pentru a fi audiat într-un alt dosar şi i s-a cerut să-şi dezvăluie sursele.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Previziunile zilei".

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close