Antena 3 CNN Actualitate Protest în stradă, la Baia Mare, pentru susținerea Sorinei Pintea. "E bătaie de joc ce s-a întâmplat"

Protest în stradă, la Baia Mare, pentru susținerea Sorinei Pintea. "E bătaie de joc ce s-a întâmplat"

Protest la Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă pentru a-și arăta solidaritatea față de modul în care e tratată Pintea în Arestul Central.

Protest în stradă, la Baia Mare, pentru susținerea Sorinei Pintea. "E bătaie de joc ce s-a întâmplat"
Sursa foto: Antena 3
05 Mar 2020   •   17:43

Zeci de persoane s-au adunat în fața Tribunalului din Baia Mare pentru a protesta. Oamenii au venit cu tot felul de mesaje de încurajare a fostului ministru: "Sănătate, Sorina Pintea", "Bolnavului nu i se prescrie pușcăria", "Sorina Pintea e bolnavă".

Ce spun protestatarii

"Am venit să o ajutăm pe Sorina Pintea să scape de necazurile pe care i le-au făcut procurorii și am vrea să fie lăsată să trăiască. Totul a fost o înscenare. Sunt 100% sigur. Cei care sunt bolnavi să nu fie târâți cu cătușe, trebuie duși în salvare, chiar dacă sunt vinovați. E bătaie de joc ce s-a întâmplat", a spus unul dintre manifestanți.

"Ne doare sufletul că justiția se face politică. Ceea ce i se întâmplă Sorinei Pintea e o condamnare la moarte. Nu se poate terorizezi și să traumatizezi un om bolnav. Nimeni nu poate să accepte astfel de abuzuri", a spus un alt protestatar.

Sorina Pintea, arestată pentru 30 de zile, fiind suspectă de luare de mită

Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectată că a luat mită 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Fostul ministru al Sănătății a fost scos luni și marți din Arestul Central și dus la spital pentru o serie de investigații, după ce a spus că avea partea stânga amorțită și că nu poate mânca. Sorina Pintea a fost dusă în cătușe și împinsă de un ofiţer de poliţie în momentul în care a coborât din maşină şi a intrat în policlinică.

Protest în stradă pentru Sorina Pintea

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea
Parteneri
Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu
x close