Antena 3 CNN Actualitate Documentul care demonstrează că alocațiile nu s-au majorat cu 20%. Câți bani primesc, de fapt, copiii în plus

Documentul care demonstrează că alocațiile nu s-au majorat cu 20%. Câți bani primesc, de fapt, copiii în plus

Informații contradictorii privind majorarea alocațiilor pentru copii. Un raport al Ministerului Finanțelor, obținut de Antena 3, arată că alocațiile au fost majorate cu 19% anul trecut, în loc de 20%, iar în luna ianuarie a acestui an, cu 16% în loc de 20%, așa cum a anunțat guvernul.

Documentul care demonstrează că alocațiile nu s-au majorat cu 20%. Câți bani primesc, de fapt, copiii în plus
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    12 Feb 2021   •   14:39

Antena 3 a solicitat un punct de vedere oficial de la reprezentanții Ministerului Muncii și Ministerului Finanțelor, însă cei de la Ministerul Muncii nu au venit cu un răspuns până la ora publicării acestei știri, iar cei de la Ministerul de Finanțe au transmis un răspuns care va fi făcut public în orele următoare. 

”- Începând cu drepturile bănești aferente lunii august 2020, cuantumul alocației de stat se majorează cu 19% față de valoarea din iulie 2020.

- Începând cu drepturile bănești aferente lunii ianuarie 2021, cuantumul alocației de stat se majorează cu 16% față de valoarea din decembrie 2020”, se arată în raport. 

De la 1 ianuarie 2021, alocaţiile trebuiau majorate cu 20%, iar în acest an urmau să crească cu 40%, cea de-a doua majorare fiind programată pentru jumătatea anului.

 

×
Subiecte în articol: alocaţii
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close