Antena 3 CNN Actualitate Răzbunare cruntă. Jignit de fosta iubită, a tăiat-o cu sabia şi a dat foc casei actualului ei prieten

Răzbunare cruntă. Jignit de fosta iubită, a tăiat-o cu sabia şi a dat foc casei actualului ei prieten

Răzbunare cruntă. Jignit de fosta iubită, a tăiat-o cu sabia şi a dat foc casei actualului ei prieten
01 Sep 2015   •   14:58

Ies la iveală detalii noi în cazul răzbunării amoroase din Târgu-Cărbuneşti care i-a avut ca protagonişti pe o judecătoare, fostul şi actualul ei iubit. Nervos că a fost părăsit pentru un amic de-al lui, fostul iubit a tăiat-o cu sabia pe tânără şi a dat foc casei iubitului ei.

Tânărul de 25 de ani a povestit în faţa judecătorilor că s-a ajuns aici după ce tânăra judecătoare l-a jignit într-un club. I-ar fi spus că este prea gras şi i-a aruncat cu un peşte proaspăt în faţă. Din acest motiv, ar fi ajuns ţinta glumelor proaste iar aşa-zişii lui prieteni îl porecliseră "balenă".

Tânărul ar fi cedat nervos. I-a lovit fostei iubite maşina în trafic şi a tăiat-o cu sabia la mână apoi a mers la casa unde locuieşte rivalului lui în dragoste şi i-a dat foc.

Din fericire, incendiul a fost stins la timp de doi paznici. În maşina suspectului au fost găsite sabia, două bidoane cu benzină şi mai multe petarde. Individul a fost arestat. Atât ei cât şi rivalul său sunt fiii unor oameni de afaceri. Tânăra judecătoare nu a depus încă plângre împotriva lui.

Sursă: observator.tv.

×
Subiecte în articol: judecatoare razbunare
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close