Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Ciobanu a murit. Sorin Ovidiu Bălan, analiză incredibilă legată de accidentul creatorului de modă

Răzvan Ciobanu a murit. Sorin Ovidiu Bălan, analiză incredibilă legată de accidentul creatorului de modă

Răzvan Ciobanu a murit. Sorin Ovidiu Bălan, analiză incredibilă legată de accidentul creatorului de modă
30 Apr 2019   •   17:47

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină îngrozitor. Creatorul de modă a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

Rezultatele rapide ale autopsiei au arătat că designerul Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul. Informațiile ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor ieși în trei săptămâni. 

Citiți și Informații cutremurătoare legate de moartea designerului Răzvan Ciobanu. Experți: Sunt elemente care indică o crimă

„Mașina în care se afla are cutie automată. În secunda în care ai ridicat piciorul de pe accelerație, coboară în ultima treaptă de viteză și practic pune o frână de motor. Deci ea ca să meargă aproape un kilometru pe câmp, trebuie să fie accelerată ca să rupă 3-4 copaci. 

Ca să răspund și la problema dacă nu cumva blocase viteza ca să meargă fără să mai țină piciorul pe accelerație, nu, pentru că el se rătăcise. El a plecat din Mamaia Nord, urma ca la giratoriul de la Năvodari facă stânga spre autostradă. El a făcut la semnul giratoriu la dreapta. Acolo sunt o groază de camere de luat vederi. În niciun caz pe un drum necunoscut nu pui pilotul automat și doi la mână, drumul acela e foarte prost. Eu nu știu cu ce viteză a putut să meargă el ca să iasă de pe șosea și să străbată atâta distanță. Nu poți să prinzi o viteză prea mare”, a afirmat jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan.

Citiți și Surse: Răzvan Ciobanu era drogat când a murit! Primele rezultate de la autopsie

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu analiza
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close