Antena 3 CNN Actualitate Informații cutremurătoare legate de moartea designerului Răzvan Ciobanu. Experți: Sunt elemente care indică o crimă

Informații cutremurătoare legate de moartea designerului Răzvan Ciobanu. Experți: Sunt elemente care indică o crimă

Informații cutremurătoare legate de moartea designerului Răzvan Ciobanu. Experți: Sunt elemente care indică o crimă
30 Apr 2019   •   17:20

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

Rezultatele rapide ale autopsiei au arătat că designerul Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul. Informațiile ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor ieși în trei săptămâni. 

Citiți și Surse: Răzvan Ciobanu era drogat când a murit! Primele rezultate de la autopsie

Conform unor surse, Răzvan Ciobanu ar fi suferit o fractură cranio-cerebrală, avea ruptură de organe și hemoragie internă. Necropsia a fost încheiată de puțin timp. 

Marian Burlacu, vicepreședinte Sindicatul Național al Agenților de Poliție- „Răzvan Ciobanu a murit într-o situație critică. Sunt ceva elemente care duc către un omor. Și aici mă refer la faptul că a mers pe o distanță destul de mare, de 850 de metri în linia dreaptă, ori un conducător auto aflat sub influența alcoolului sau a drogului sau oboseală, consider că nu putea să meargă atâta timp cu asemenea probleme”. 

„Din păcate, și poziția cadavrului e foarte dificilă ca și aspect pentru că în marea majoritate a accidentelor, cadavrul se poziționa în fața autoturismului, nu în spate sau în lateral. Aici este puțină interpretare pentru că, deși nu a avut centura de siguranță, l-ar fi aruncat în fața mașinii”. 

„Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar că sunt imagini și indicii către un omor. Un element e faptul că a mers pe o distanță de 850 de metri fără să devieze. Al doilea, faptul că acel cadavru a fost poziționat undeva în stânga și în spatele autoturismului. Ar fi trebuit să fie poziționat în față la impactul cu copacii. Acel volan a fost blocat să meargă pe direcția înainte. Nu iau în calcul faptul că mașina putea să fie pe pilot automat”. 

×
Subiecte în articol: experti Razvan Ciobanu moartea
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close