Antena 3 CNN Actualitate Recompensă de 25.000 de lei pentru informaţii valide în cazul jafului din Cluj

Recompensă de 25.000 de lei pentru informaţii valide în cazul jafului din Cluj

Recompensă de 25.000 de lei pentru informaţii valide în cazul jafului din Cluj
Sursa foto: Jaf armat
14 Feb 2009   •   12:16

Reprezentanţii Băncii Transilvania au anunţat că oferă o recompensă în valoare de 25.000 de lei celor care pot oferi o informaţie validă, care ar putea conduce la prinderea celor care au comis jaful armat de vineri seară. Între timp ancheta continuă la Cluj ? Napoca. Mai multe acte ale Băncii Transilvania au fost găsite de către jandarmi. De asemenea, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale băncii, au fost întocmite portretele robot ale infractorilor, iar poliţiştii verifică toate intrările şi ieşirile din oraş.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, infractorii au înălţimea între 1,80 şi 1,90 m, unul dintre ei era îmbrăcat în negru, iar celălalt purta haine negru cu gri, unul dintre ei este mai robust, dar amândoi au constituţie atletică.
Anchetatorii audiază mai multe persoane care ar putea fi implicate în spargerea filialei Băncii Transilvania, din cartierul clujean Mănăştur. Ei au stabilit că jaful, primul de acest gen comis în Romania în ultimii 50 de ani, s-a comis în numai un minut şi şase secunde. Atacatorii au reusit sa fuga cu banii, ceea ce indica o actiune bine pusa la punct.
Jaful s-a petrecut vineri, în jurul orei 16.30 şi a fost comis de două persoane care purtau cagule. Potrivit casierei, cei doi au lovit paznicul cu un dispozitiv cu electroşocuri şi au furat o sumă mare de bani din casierie. Reprezentanţii băncii au confirmat că este vorba despre suma de 246.650 de lei. Suma furată este asigurată, aşa că nu există risc de pierderi pentru clienţi.
Antena 3

×
Subiecte în articol: recompensa jaf armat Banca Transilvania
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close