Antena 3 CNN Actualitate Record al paraşutiştilor români. 16 profesionişti au reuşit o prindere în cădere liberă în formă de stea

Record al paraşutiştilor români. 16 profesionişti au reuşit o prindere în cădere liberă în formă de stea

Record al paraşutiştilor români. 16 profesionişti au reuşit o prindere în cădere liberă în formă de stea
24 Sep 2012   •   22:56

Paraşutiştii români au înregistrat un nou record. 16 profesionişti au realizat o performanţă extremă: o prindere în cădere liberă, în formă de stea. De fapt, curajoşii şi-au bătut propriul record pe care l-au stabilit anul trecut. Atunci au fost doar 15 în stea.

Unul câte unul, paraşutiştii au reuşit să-şi ajungă coechipierii din urmă şi să formeze steaua-record. A fost o performanţă pentru care s-au antrenant săptămâni întregi. Asta a însemnat zeci de salturi de la 4.000 de metri altitudine.

Recordul precedent a fost stabilit anul trecut tot de ei. Singurul lor duşman a fost vântul. Dar au reuşit să îl învingă şi să îşi vadă visul împlinit.

Demonstraţia a avut loc la festivalul de paraşutism organizat lângă Bucureşti.

90 de paraşutişti licenţiaţi din întreaga lume au realizat peste 1.250 de salturi. În plus, peste 80 de amatori au încercat pentru prima dată senzatia saltului în gol alături de un instructor calificat. Distracţia continuă în fiecare weekend, până la sfârşitul lunii noiembrie, atât pentru profesionişti cât şi pentru amatori.




×
Subiecte în articol: parasutisti stea parasuta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close