Antena 3 CNN Actualitate Dosarul retrocedărilor ilegale. Remus Truică va sta în arest la domiciliu. Dan Andronic, plasat sub control judiciar

Dosarul retrocedărilor ilegale. Remus Truică va sta în arest la domiciliu. Dan Andronic, plasat sub control judiciar

Dosarul retrocedărilor ilegale. Remus Truică va sta în arest la domiciliu. Dan Andronic, plasat sub control judiciar
de S.T.    |    11 Dec 2015   •   16:11

Niciun arest în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Remus Truică, unul dintre acuzaţi, va sta în arest la domiciliu.
Magistrații Curții de Apel Brașov au stabilit măsura arestului la domiciliu și pentru acuzatul Robert Roșu.

Dan Andronic, directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, Marius Marcovici și Lucian Mateescu vor fi plasați sub control judiciar.

În acest dosar apare Paul Lambrino, care este acuzat că ar fi primit ilegal de la statul român 47 de hectare în Snagov.

Dan Andronic ar fi folosit Evenimentul Zilei în sprijinul grupării conduse de Remus Truică ce urmărea obţinerea averii revendicate nelegal de Prinţul Paul, rezultă din referatul procurorilor DNA.

Remus Truică susţine că nu are ce căuta în dosarul retrocedărilor ilegale cu prejudiciu de 136 de milioane de euro.

Afaceristul spune că nu a mai vorbit cu prinţul Paul de cinci ani pentru că acesta l-a păcălit cu nişte comisioane pe care nu i le-a mai plătit.

Remus Truică, Dan Andronic, Robert Roşu, Marius Marcovici şi Claudiu Mateescu au fost reţinuţi, miercuri noapte, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Ilfov, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro, iar joi după-amiază au fost prezentaţi Curţii de Apel Braşov, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close