Antena 3 CNN Actualitate Respect pentru victimele de la Paris

Respect pentru victimele de la Paris

Respect pentru victimele de la Paris
Sursa foto: Foto: VideoNews
14 Noi 2015   •   16:29

Jurnaliştii Antena 3 au mers, sâmbătă, la ambasada Franţei, pentru a-şi exprima compasiunea şi solidaritatea faţă de poporul francez, în urma atacurilor teroriste de vineri seară, din Paris. 

 
Realizatorul emisiunii "100 de minute", Sandra Stoicescu, a subliniat că este nevoie de unitate în astfel de momente. 
 
"Orice colţ din acest continent poate fi o ţintă. Chiar şi România. Este un moment în care trebuie să fim uniţi, să fim cerebrali şi este realmente sentimentul pe care îl am de aseară, după atâtea zile şi nopţi, după tragedia de la Colectiv, aseară am avut exact acelaşi sentiment, că lumea se schimbă într-un mod negativ."
 
Realizatorul emisiunii "Previziunile Zilei", Sabina Iosub, a explicat, de asemenea că este foarte important acum ca lumea să dea dovadă de unitate. 
 
"Niciodată nu poţi să spui că eşti cu adevărat pregătit. Este un atac care asta trebuie să facă, să răspândească panică. În toate aceste momente, inclusiv dinspre preşedinteel Franţei a venit un mesaj de unitate şi de liniştire a tuturor francezilor, dar şi a celorlalţi, pentru că liniştea şi unitatea sunt singurele care ne pot ajuta acum să trecem peste aceste momente. Suntem alături de francezi în aceste clipe şi ne rugăm ca toţi să treacă peste acest moment."
 
Realizatorul emisiunii "Se întâmplă în România",  Maria Coman, a explicat că cel mai important lucru acum ca lumea să conştientizeze că asemenea tragedii pot avea loc oricând, oriunde. 
 
"E foarte greu să spunem ce s-a întâmplat acolo, probabil că vor fi anchete care vor dura ani de zile. Dar este important să înţelegem că se poate întâmpla oricând şi se poate întâmpla oriunde. Ne-a lovit şi pe noi, pentru că erau şi români pe acolo."
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close