Antena 3 CNN Actualitate Restricţii de trafic în acest week-end, în Capitală. Vezi zonele vizate

Restricţii de trafic în acest week-end, în Capitală. Vezi zonele vizate

Restricţii de trafic în acest week-end, în Capitală. Vezi zonele vizate
Sursa foto: Foto: politiaromana.ro
de M.Z.    |    09 Mai 2014   •   20:17

Traficul în Capitală va fi restricţionat în acest week-end. Sâmbătă şi duminică, în centrul Bucureştiului, vor avea loc un protest al poştaşilor, Maratonul Regal, o paradă din Festivalul Muzicilor de Fanfară şi un maraton al cicliştilor.  

Pentru parada programată sâmbătă, pe bulevardul Unirii, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul 11:30 - 14:30, între bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, nu se va circula pe prima bandă a bulevardului Libertăţii, pe sensul Calea 13 Septembrie către Bd. Naţiunile Unite, între orele 12:00 şi 16:00.

Maratonul Regal va avea loc sâmbătă, în intervalul 8:00 - 14:30, iar evenimentul se va desfăşura numai pe trotuare. Traficul rutier va fi restricţionat cu intermitenţă pe străzile traversate de participanţii la maraton.

Duminică, în Piaţa Victoriei, va avea loc un protest al poştaşilor, urmând ca traficul în zonă să fie restrictionat între orele 10.00 şi 12.00.

Tot duminică, în intervalul 10:00 - 10:30, se va desfăşura un maraton ciclist, pe un traseul cuprins între Clubul de Echitaţie Felix Ţopescu şi pădurea Băneasa.  

 
 

×
Subiecte în articol: restrictii trafic trafic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close