Antena 3 CNN Actualitate S-a pozat în sicriu și a pus pozele pe Facebook. Voia like-uri, dar a primit o concediere

S-a pozat în sicriu și a pus pozele pe Facebook. Voia like-uri, dar a primit o concediere

S-a pozat în sicriu și a pus pozele pe Facebook. Voia like-uri, dar a primit o concediere
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    13 Feb 2013   •   17:30

Un tânăr hunedorean, angajat al unei firme de sicrie, s-a pozat într-un coşciug, apoi a postat fotografiile pe Facebook. Omul se aștepta la like-uri, însă a primit o concediere.

Obişnuit deja cu mediul în care muncea zi de zi, tânărul în vârstă de 27 de ani, s-a pozat împreună cu un coleg într-unul dintre sicrie. Bărbatul și-a pus şi dinţi, asemenea lui Dracula. Întâmplarea ar fi trecut neobservată, dacă tânărul nu şi-ar fi pus pozele apoi pe rețeaua de socializare.

”Eram în pauză. Dacă tot eram în pauză, ne-am gândit să facem o poză, așa, la bâză și să punem pe Facebook, să vedem ce zice lumea. Au dat like-uri mulți, mulți s-au mirat”, a spus Rudolf Hanzelik.



Şefii lui n-au dat "like", dar l-au dat afară. Tânărul, care locuia cu bunicii, spune că nu se aştepta deloc la asta.

Tânărul a depus o contestaţie la Tribunalul Hunedoara împotriva deciziei de concediere. Conducerea societăţii nu doreşte să comenteze incidentul. Şefii lui invocă, însă, mai multe motive pentru ca l-au dat afară. Tânărul ar fi întârziat de mai multe ori la serviciu, ar fi sărit gardul societăţii şi chiar ar fi confecţionat o petardă pe care a detonat-o la serviciu.




×
Subiecte în articol: concediat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close