Antena 3 CNN Actualitate Scandal la examenul de titularizare: Absolvenţii "Spiru Haret" din Deva şi Focşani, scoşi din săli (VIDEO)

Scandal la examenul de titularizare: Absolvenţii "Spiru Haret" din Deva şi Focşani, scoşi din săli (VIDEO)

Scandal la examenul de titularizare: Absolvenţii "Spiru Haret" din Deva şi Focşani, scoşi din săli (VIDEO)
Sursa foto: Titularizare
15 Iul 2009   •   18:47

Absolvenţii Universităţii Spiru Haret din Deva şi Focşani au fost scoşi afară din sălile de concurs şi împiedicaţi să îşi susţină examenul.

Inspectoratul Şcolar Hunedoara spune că este decizia Ministrului Educaţiei, comunicată marţi seară. Oamenii sunt disperaţi că au pierdut şansa unui loc de muncă şi spun că vor da în judecată Ministerul.

Absolvenţii Universităţii Spiru Haret din Deva au urmat diferite specializări la forma de învăţământ la distanţă. Ei sunt furioşi că nu au fost anunţaţi din timp şi spun că li se încalcă drepul la examen din moment ce au o diplomă valabilă.

Fiecare absolvent al Centrului de la Deva a plătit în anii de şcolarizare peste 4.000 de lei. Oamenii spun că au cheltuit banii degeaba şi dau vina pe cei de la Minister pentru această situaţie.

La Focşani, conducerea instituţiei de învăţământ a apelat la ajutorul jandarmilor pentru a-i împiedica pe absolvenţi să dea examen.



Peste 1.300 de candidaţi din Alba Iulia s-au prezentat la examenul de titularizare. Şi aici criteriul decisiv pentru repartizare îl va constitui facultatea absolvită, şi nu nota obţinută la examen.

Şi la Târgu Mureş au fost dascăli eliminaţi din concurs, dar motivele au fost altele decât facultatea absolvită.

Profesorii care vor obţine cel puţin nota 7 vor fi repartizaţi computerizat pe posturile pentru care au optat.

Antena 3



×
Subiecte în articol: titularizare scandal Spiru Haret
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close