Antena 3 CNN Actualitate Şeful IPJ Buzău: Ofiţerii care au demisionat „au afectat imaginea Poliţiei“ prin activitatea lor

Şeful IPJ Buzău: Ofiţerii care au demisionat „au afectat imaginea Poliţiei“ prin activitatea lor

Şeful IPJ Buzău: Ofiţerii care au demisionat „au afectat imaginea Poliţiei“ prin activitatea lor
01 Feb 2012   •   17:38

Cei cinci ofiţeri din conducerea Poliţiei municipale Buzău, care au demisionat din funcţii cu o zi în urmă, "au afectat imaginea Poliţiei" prin activitatea lor, a declarat, miercuri, comandantul IPJ Buzău, comisarul şef Ion Marin, citat de Mediafax. Comisarul şef a precizat că unul dintre demisionari a fost chemat la DNA într-un caz de corupţie.
   
Potrivit comandantului IPJ Buzău, comisarul şef Ion Marin, cei cinci şefi ai Poliţiei municipiului Buzău erau monitorizaţi de mai multe vreme de conducerea inspectoratului, însă în ciuda semnalelor că nu-şi fac treaba au continuat să-şi desfăşoare activitatea cu mari carenţe manageriale.
   
"De-a lungul timpului am făcut mai multe monitorizări la actul managerial efectuat de conducerea Poliţiei municipiului şi constatând anumite disfuncţii am stabilit anumite măsuri pentru remedierea situaţiei, dar apelurile noastre au rămas fără ecou. Pe zi ce trecea am constatat o diminuare a actului de conducere şi aceasta nu putea avea ca efect decât o posibilă alterare majoră a performanţei serviciului poliţienesc", a declarat, miercuri, comisarul şef Ion Marin.
   
Sursa citată a adăugat că demisiile celor cinci ofiţeri din fruntea Poliţiei municipiului Buzău au venit în urma unor discuţii cu conducerea IPJ în care li s-a adus la cunoştinţă că au probleme serioase în activitatea managerială.

Comandantul Poliţiei judeţului Buzău a adăugat că în urma activităţilor deficitare pe care le-au desfăşurat cei cinci şefi de la Poliţia municipiului Buzău a fost afectată imaginea Poliţiei buzoiene, un motiv în plus fiind acela că unul dintre demisionari a fost chemat la DNA într-o cauză în care apar fapte de corupţie.
   
Comisarul şef Ion Marin a precizat că cel vizat de DNA este fostul adjunct al fostului comandant al Poliţiei Municipiului Buzău, Ioan Irimia.

Toţi ofiţerii cu funcţii de conducere de la vârful Poliţiei municipiului Buzău şi-au dat, marţi, demisiile din funcţii invocând motive personale, surse neoficiale precizând însă că celor cinci ofiţeri li s-ar fi sugerat să renunţe la posturi din cauza activităţii slabe şi a managementului defectuos.
   

×
Subiecte în articol: sef ofiteri Politie politisti demisia
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close