Antena 3 CNN Actualitate Şerban Huidu şi soţia sa au fost externaţi. Bona a rămas în spital

Şerban Huidu şi soţia sa au fost externaţi. Bona a rămas în spital

Şerban Huidu şi soţia sa au fost externaţi. Bona a rămas în spital
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Oct 2011   •   07:16

Şerban Huidu şi soţia acestuia au fost externaţi. Starea lor este bună, iar accidentul nu le-a provocat răni care să le pună viaţa în pericol. Bona copiilor a rămas însă în spital. Medicii au considerat că are nevoie de mai multe zile de îngriji medicale.

Medicii de la Spitalul Universitar au stabilit că Şerban Huidu şi soţia sa nu au nevoie de internare, aşa că, în jurul orei 21.00, i-au lăsat să plece acasă. Cei doi şi copiii lor au fost aşteptaţi la spital de fratele realizatorului TV. Bona a rămas însă internată.

Realizatorul TV a mai făcut o serie de investigaţii medicale la Bucureşti, deşi medicii din Braşov l-au înştiinţat că poate părăsi spitalul fără probleme.

CITEŞTE PRIMUL MESAJ AL LUI HUIDU, DUPĂ ACCIDENT


Transferul la un spital din Capitală a fost solicitat chiar de Şerban Huidu, pe motiv că este mai aproape de casă.

Realizatorul TV a ieşit pe furiş din spitalul braşovean. În schimb, soţia şi bona nu au evitat jurnaliştii, deşi n-au făcut nicio declaraţie.

Cele două femei au ajuns la spitalul din Bucureşti cu două ambulanţe. Cei doi copii ai lui Huidu au fost externaţi chiar în ziua accidentului, după ce medicii au constatat că sunt în afara oricărui pericol.

VEZI PRIMELE IMAGINI CU HUIDU, DUPĂ ACCIDENT

VEZI CUM ARATĂ MAŞINA LUI ŞERBAN HUIDU DUPĂ ACCIDENT

 





×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close