x close

Situație revoltătoare la Spitalul Municipal Turnu Măgurele! Pacienții sunt ținuți pe paturi de scânduri și au apă caldă doar câteva ore pe zi

05 Ian 2019   •   09:12
Situație revoltătoare la Spitalul Municipal Turnu Măgurele! Pacienții sunt ținuți pe paturi de scânduri și au apă caldă doar câteva ore pe zi foto- captură Antena 3

Situație incredibilă la Turnu Măgurele, unde pacienții internați la Spitalul Municipal stau în condiții inumane. Paturile, vechi de 40 de ani, sunt ruginite, iar salteaua este așezată direct pe o scândură. Apă caldă primesc la program, iar dușurile sunt fie defecte, fie pline de rugine. 

În noiembrie anul trecut, inspectorii de sănătate au recomandat conducerii o renovare a acestui spital, dar de atunci și până acum nu s-a întâmplat nimic. 

Oamenii nu au de ales, sunt obligați să se conformeze. Apa caldă curge ca în vremea comunistă, pe baza unor program prestabilit, doar trei ore dimineața și două ore seara. 

În Spitalul Municipal Turnu Măgurele nu s-au mai făcut renovări majore de zeci de ani. Autoritățile au dat doar cu var și au schimbat tâmplăria din lemn cu cea din termopan. 

Citeşte mai multe despre:

apa calda situatie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati