×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Atenţie la mâncarea de Crăciun! Sfatul nutriționiștilor: Pentru a ne simţi bine de Crăciun, ar trebui să mâncăm...

24 Dec 2017   •   16:23
Atenţie la mâncarea de Crăciun! Sfatul nutriționiștilor: Pentru a ne simţi bine de Crăciun, ar trebui să mâncăm... 16
Foto: Pixabay.com

Nutriţioniştii recomandă ca de Crăciun să consumăm câte un fel tradiţional la o masă, să nu mâncăm multe alimente în acelaşi timp, precizând că salata de crudităţi este preparatul cel mai important deoarece ne ajută să păstrăm un echilibru.

"Cel mai bine ar fi să mâncăm câte un fel tradiţional la o masă, să nu le înghesuim, să nu amestecăm foarte multe alimente. Salata este singurul preparat care va însoţi mâncarea de porc, este întotdeauna bine venit, are antioxidanţi, are un efect de volum şi un efect probiotic, adică, va hrăni flora intestinală benefică, astfel încât, excesul din arsură şi prăjeală să nu facă daune atât de mari. Când vorbim despre salate, ne referim la fruze sau rădăcinoase, morcovi, ţelină, nu la salate foarte grele, merg şi cele de murături. Salata de boeuf este o salată grea, are maioneză, cartofi, mazăre, carne, nu se încadrează aici", a declarat nutriţionistul Cristian Mărgărit.

Specialiştii ne sugerează să fim atenţi şi la cantitatea de alcool pe care o consumăm.

Sursă: Mediafax

sati