Antena 3 CNN Actualitate Social Când se deschide, de fapt, metroul din Drumul Taberei. Anunțul făcut de noul ministru al Transporturilor

Când se deschide, de fapt, metroul din Drumul Taberei. Anunțul făcut de noul ministru al Transporturilor

Când se deschide, de fapt, metroul din Drumul Taberei. Anunțul făcut de noul ministru al Transporturilor
Sursa foto: Foto: Asociația Pro Infrastructură
de S.T.    |    06 Noi 2019   •   19:35

METROU DRUMUL TABEREI. Tronsonul de metrou Drumul Taberei - Eroilor nu se poate recepţiona şi nu se poate finaliza în acest an, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, într-o conferinţă de presă prilejuită de preluarea mandatului.

METROU DRUMUL TABEREI. Întrebat dacă bucureştenii vor avea metrou în Drumul Taberei în acest an, Bode a răspuns: „Din păcate nu pe tronsonul Drumul Taberei - Eroilor Magistrala M5. Aşa cum arată datele pe care eu le-am primit până în acest moment nu se poate recepţiona şi nu putem finaliza acest tronson, din păcate”.

METROU DRUMUL TABEREI. Ministrul nu a putut avansa un termen pentru darea în folosinţă a acestui tronson, spunând că va face o evaluare şi va comunica un termen realist.

METROU DRUMUL TABEREI. La rândul său, fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc a afirmat că până la momentul plecării sale din funcţie nimeni nu i-a zis că nu se va da în circulaţie anul acesta metroul din Drumul Taberei, iar din punctul său de vedere acest lucru se poate face.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close