Antena 3 Actualitate Social Capitala va avea o nouă șosea de Centură, care va lega A1 de A2. Când ar putea fi gata lucrările

Capitala va avea o nouă șosea de Centură, care va lega A1 de A2. Când ar putea fi gata lucrările

10 Iul 2017   •   10:35
Capitala va avea o nouă șosea de Centură, care va lega A1 de A2. Când ar putea fi gata lucrările
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat crearea unei noi șosele de Centură. Compania scoate la licitație proiectul pentru Autostrada A0 Sud București, care va face legătura între A1 și A2. Potrivit Libertatea.ro, proiectul valorează 580 de milioane de euro. 

CNAIR a scos la licitație proiectul destinat proiectării și execuției sectorului de Sud al noii Centuri a Bucureștiului. Autostrada A0 Sud București  va avea o lungime de 52 de kilometri. 

Autostrada A0 Sud București „va permite descongestionarea circulației în zona de Sud a Bucureștiului si va asigura traficul rutier de tranzit”, mai precizează compania.

CNAIR estimează că proiectarea acestui segment de autostradă ar urma să dureze 12 luni, iar execuția 30 de luni, după atribuirea contractului. Astfel, Capitala ar putea avea o nouă Centură în aproximativ patru ani.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor va fi de aproximativ trei luni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close