Antena 3 CNN Actualitate Social Ce au făcut liderii politici de Crăciun

Ce au făcut liderii politici de Crăciun

Ce au făcut liderii politici de Crăciun
26 Dec 2017   •   13:42

Liderii politici au petrecut Crăciunul alături de familiile lor. Majoritatea au mers în localităţile unde s-au născut sau la rude. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că îşi va petrece o parte a sărbătorilor la Sibiu. „Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemnn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!“, a fost mesajul lui Iohannis.

Premierul Mihai Tudose a precizat încă de săptămâna trecută că va merge la la Brăila pentru a-şi petrece Crăciunul. „Dragi români, Naşterea Domnului reprezintă un prilej de bucurie pentru noi toţi. În aceste zile de sărbătoare, vă doresc tuturor momente minunate alături de cei dragi şi să vă gândiţi mereu la ceea ce vă uneşte!“, a fost mesajul transmis de Tudose.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îşi va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, în prezent şef al PMP, a fost politicianul care nu doar că a transmis un mesaj de Crăciun, dar a pus şi mai multe poze cu grupuri de colindători care i-au trecut pragul casei, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: lideri politici Crăciun Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close