Antena 3 CNN Actualitate Social Comandament de iarnă, la Primăria Generală. Gabriela Firea: Sunt motive suficiente pentru a spori acțiunile în Captală

Comandament de iarnă, la Primăria Generală. Gabriela Firea: Sunt motive suficiente pentru a spori acțiunile în Captală

Comandament de iarnă, la Primăria Generală. Gabriela Firea: Sunt motive suficiente pentru a spori acțiunile în Captală
21 Ian 2018   •   12:13

Update: Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat măsurile luate în urma avertizărilor meteorologice emise de ANM: „Am convocat această întâlnire pentru ca toate subunitățile Primăriei Generale să ia toate măsurile care se impun pentru ca populația să nu aibă de suferit din cauza condițiilor meteo. În această noapte, va ploua, va fi lapoviță și ninsoare. Iată că sunt motive suficiente pentru a spori acțiunile în Captală, în toate cele șase sectoare, așa cum s-a acționat și aseară. Nu trebuie să fie nimeni afectat de condițiile meteo. Solicit tuturor operatorilor de salubritate să acționeze cu seriozitate și în această seară, inclusiv cu tratamente de prevenție. În teren, vor fi 250 de utilaje, în această seară. Am solicitat Regiei de Transport RATB să curețe stațiile”, a declarat Gabriela Firea. 

Prezentă la comandament, directoarea ANM, Gabriela Băncilă, a explicat cum va fi afectată Capitala de avertizarea meteo:„La ora 11, ANM a emis un mesaj de informare meteorologică. Nu apreciem că Bucureștiul se va afla sub incidența mesajului de informare meteorologică. În cursul nopții ce urmează precipitațiile își vor face apariția și în zona Capitalei”, potrivit ANM.

 

Știrea inițială

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul de iarnă, pentru duminică, la ora 12.00, la sediul Primăriei, pentru a analiza măsurile ce se impun după ninsoare.

La şedinţă, vor participa toţi factorii implicaţi în programul de deszăpezire din Capitală. Vor fi evaluate intervenţiile din teren ale operatorilor, dar şi modul în care toate structurile responsabile cu programul de deszăpezire au respectat măsurile dispuse de edilul şef, după ninsoarea de sâmbătă.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close